Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské mlýnky
Již jsem popsal, super český výrobek
podobný měla i moje maminka, znala jsem to.
- Dobrá pomůcka, kdyby nebyl problém.
- Přisávka nedrží, takže je problém cokoliv krájet.A držet to jednou rukou a druhou točit, to nelze.
Desku jsem musel potřít vodou, aby přisávka držela, ale stejně časem přestala držet a tak jsem musel vodou natírat opakovaně.
Klika byla pružná, takže se určitě ulomí. Měl jsem strach z toho, že zlyhá a zraním se.
Vyřešil jsem to jednoduše. Jedné pani , která má déti aje s nimi sama, jsem to daroval. Možná , že ji to nebude zlobit :-)
- Mele spolehlivě, lehký.
Vše OK
- Vyhovuje
- Porkert RKS 5 vlastnila naše rodina už cca 30let. A nyní jsem musel koupit nový, který mi jistě dalších 30let vydrží.
- Ruční mechanismus
Porkert RKS 5 je kvalitní tradiční výrobek, který naše rodina zná a vždy tento výrobek výborně sloužil.
- Lehce měnitelné kotouče
- Uchycení ke stolu má na tenhle typ připevnění rozumnou pevnost
- Strouhanka frčí do misky jak po másle -- utrpení se struhadlem už nikdy!
Zatím používáno jen na strouhání tvrdých rohlíků (kvůli tomu na 90% kupováno) a tudíž nemůžu posoudit ty zbývající strouhací kotouče na jiný potraviny.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Mele a vločkuje dobře
konečně mlýnek na tvrdé zrno, který není z plastu jako vetsina cinskych produktu
- Vse ok
Měla jsem starý mlýnek po babičce, bohužel, strhnul se závit na uchycovacím šroubu. Takže jsem uvítala, že se stejný mlýnek ještě stále dá sehnat.
Jsem nadšená. Ten minulý sloužil neuvěřitelných 40 let!!!
- Kvalitní produkt
Pocajt Mlýnek na ořechy s 2 bubínky v balení a miskou šroub k upevnění na desku
Přidáno: 19. března 2024
(naposledy upraveno 19. března 2024)
Zakoupeno v eKovovýroba.cz
Dobře mele,snadse nebude olupovat barva,jako u některých jiných..Za mě spokojenost :-)
M.A.T. mlýnek na strouhanku M90 šroub
Helena Heřmánková
Přidáno: 16. března 2024
(naposledy upraveno 16. března 2024)
Zakoupeno v Odkulinare.cz
- Snadná údržba
dobrá zkušenost
- Fixování produktu na podložku vyžaduje naprosto hladkou plochu pro přisáti. V opačném případě produkt nelze řádně využít!
- Perfektní přisání
- rychlost dodani
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »